Ny jurymedlem: Nathalie Töpperwien Blom

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Jury

Nathalie Töpperwien Blom

 

Diversity Index Award har nya jurymedlemmar och idag är vi stolta över att berätta om Nathalie Töpperwien Blom.

Nathalie är projektsamordnare på Act Svenska kyrkan med internationellt utvecklingsarbete och arbetar med frågor rörande våld och klimatkatastrofer.

Hon har varit verksamt inom projekt kring jämställdhet, mångfald och hållbarhet i många år. I Latinamerika arbetade hon främst med urbefolkningars rättigheter och med kvinnligt ledarskap. Efter att hon återvänt till Sverige har hon varit projektledare inom arbetsmarknadsfrågor med nysvenskar som målgrupp.

Nathalie är certifierad normingenjör via Add Gender och driver eget företag med fokus på bl.a. företags implementering av Agenda 2030 och de globala målen. Nathalie har gedigen erfarenhet av processledning, facilitering och utbildning, där hon med hjälp av kreativa metoder vill vara med och skapa positiv förändring hos individer, företag och organisationer.

Diversity Index Award Jury

Kommentera

Om Diversity Index Award

Diversity Index Award är ett mångfaldspris som har delats ut sedan 2012. Vi vill lyfta fram förebilder och bra exempel genom att uppmärksamma personer, företag eller organisationer som jobbar för att stärka mångfald, tolerans och rättvisa.

Tidigare inlägg

Följ oss på Facebook

Nyhetsbrev

Stäng meny