Juryordförande: Verenice Bengtsson

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Verenice Bengtsson

Verenice Bengtsson

Vi är stolta och glada över att kunna presentera Verenice Bengtsson som blivit vald av styrelsen till Diversity Index Award:s juryordförande. Hon har hon varit aktiv i DIA:s Jury sedan 2019.

Verenice har valt juridik som yrke och mänskliga rättigheter som specialistområde, eftersom det samtidigt är hennes stora passion i livet.

Hon jobbar för närvarande som projektledare och hållbarhetsledare på Drivkraft Malmö, som vann kategorin “ålder” i Diversity Index Award 2016. Verenice brinner för förändring; för frågor som hållbarhet, demokrati och jämställdhet samt för att stötta individer och företags och organisationers inlärnings- och utvecklingsprocesser kring mångfalds- och inkluderinsgfrågor.

Hon har tidigare jobbat som generalsekreterare på Honduras Migrationsverk och är medförfattare till handboken “Hur du och din verksamhet kan tjäna på ett mångfaldsperspektiv“. Verenice är vice ordförande i Business and Professional Women – Malmö.

 

Diversity Index Award Jury

Kommentera

Om Diversity Index Award

Diversity Index Award är ett mångfaldspris som har delats ut sedan 2012. Vi vill lyfta fram förebilder och bra exempel genom att uppmärksamma personer, företag eller organisationer som jobbar för att stärka mångfald, tolerans och rättvisa.

Tidigare inlägg

Följ oss på Facebook

Nyhetsbrev

Stäng meny