Finalist: Thomas Bull

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Thomas Bull är en av de tre finalister i kategorin Trosuppfattning till Diversity Index Award 2020!

“Jag är trygghetsutvecklare inom Malmö stad med inriktning på brottsprevention och hatbrott. Med 25 års erfarenhet inom polismyndigheten har jag främst arbetat med människor i kris såsom utredare inom brott i nära relation, nationell förhandlare i krissituation, utredare i katastrofområde samt att jag startade och var chef för hatbrottsgruppen inom Malmöpolisen”.

“Jag är medförfattare till boken “Religion, Migration och Polisiärt arbete” samt informerar och utbildar genom inlägg och filmer på Youtube och andra digitala kanaler. Jag har arbetat med hatbrottsfrågor i olika roller (polis och kommun) sedan 2008 och har med åren samlat erfarenhet som jag numera förmedlar på olika sätt: Samordnar Forum för demokrati och mänskliga rättigheter, upprättar rapporter med fokus på olika hatbrottsområden i syfte att uppmärksamma och utveckla hatbrottsarbetet, föreläser om hatbrott internt och externt (nationellt, regionalt och lokalt), samverkar med lokala församlingar och föreningar samt undervisar och föreläser om hatbrott på Polisutbildningar”.

Varför du tror att du blev nominerad?
“Troligen för att jag bidrar med mina kunskaper, erfarenhet och engagemang till att belysa frågor och skapa medvetenhet på olika nivåer”.

Läs mer om Thomas Bull här:

https://www.svt.se/…/skane/stort-morkertal-om-hatbrott

Kommentera

Om Diversity Index Award

Diversity Index Award är ett mångfaldspris som har delats ut sedan 2012. Vi vill lyfta fram förebilder och bra exempel genom att uppmärksamma personer, företag eller organisationer som jobbar för att stärka mångfald, tolerans och rättvisa.

Tidigare inlägg

Följ oss på Facebook

Nyhetsbrev

Stäng meny