Finalist: Amphi Produktion

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Amphi Produktion är en av de tre finalister i kategorin etnisk tillhörighet till Diversity Index Award 2020!
Amphi är ett kunskapsföretag som möjliggör maktkritisk förändring. Vi vill bidra till att göra verksamheter inkluderande och icke-diskriminerande. Vi är ett team av utbildare, manusförfattare, filmare, handledare och andra kreatörer som på olika sätt stödjer och utformar våldsförebyggande, normkritisk och antirasistisk organisationsutveckling.

Vilken är er vision?
“Vårt företags vision är ett samhälle där människor kan leva och arbeta på jämlika villkor”.

Varför tror ni att ni blivit nominerade?
“Amphi är ödmjuka och glada att ha blivit nominerade! Vi har under en längre tid utvecklat en stor bredd och variation av metoder för att förebygga och motverka rasism, och har även kommunicerat att vi ser ett behov av att fler engagerar sig i de här frågorna. Vi är så glada att ha blivit en självklar aktör inom det här området!”

Här kan du hitta och ta del av inspiration, filmer och verktyg för hållbar förändring som Amphi har skapat under mer än 10 år: https://vimeo.com/amphi/videos

Kommentera

Om Diversity Index Award

Diversity Index Award är ett mångfaldspris som har delats ut sedan 2012. Vi vill lyfta fram förebilder och bra exempel genom att uppmärksamma personer, företag eller organisationer som jobbar för att stärka mångfald, tolerans och rättvisa.

Tidigare inlägg

Följ oss på Facebook

Nyhetsbrev

Stäng meny